Voor het laten verbouwen van uw appartement, woonhuis, of kantoorruimte moet u belangrijke keuzes maken. U gaat op zoek naar een goede architect, een constructeur en een betrouwbare aannemer met een prima reputatie en veel vakkennis en vakmanschap.

Het verbouwen van een woning kan uit veel verschillende aspecten bestaan; van het vervangen van vloeren, het doorbreken van muren, het isoleren van het dak tot het volledig renoveren van een woning. Belangrijk hierbij is dat de constructie van de woning intakt blijft en dat de belasting op uw woonsituatie zo kort mogelijk is. Daarom streven wij altijd naar een gedegen voorbereiding, waarbij zoveel mogelijk werkzaamheden van te voren goed in kaart worden gebracht, zodat de verbouwing in korte tijd gerealiseerd kan worden.

In het kort, doen wij alles wat te maken heeft met de bouw van de woning. Denk hierbij aan: aanbouw, dakopbouw, dakkapel, doorbraak muur en het plaatsen van muren.

Heeft u plannen voor een verbouwing?

Voor een uitgebreide indruk nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking, kom vrijblijvend langs, bekijk onze portfolio of vraag om de lijst met referenties. Louis Kuiper Bouwservice denkt in elke opzicht met u mee. Heeft u vragen? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.