Goed en tijdig onderhoud plegen aan uw woning is belangrijk en wordt vaak onderschat. Louis Kuiper Bouwservice inspecteert uw woning of kantoor en voert waar nodig alle benodigde werkzaamheden voor uit. We verrichten inspecties aan de buitenkant en binnenkant van uw woning. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhouden en vervangen van o.a. dakgoten, kozijnen, deuren, schoorstenen en metselwerk. Alle bouwkundige kennis en expertise is in huis en werkzaamheden worden tegen een scherpe prijs uitgevoerd.

Om achterstallig onderhoud te voorkomen is het goed om uw woning regelmatig te (laten) inspecteren:

Subsidie

In een aantal gevallen is het voor u als woningbezitters mogelijk om in aanmerking te komen voor subsidie. Als u duurzaam onderhoud wilt plegen, wilt bouwen of energiebesparende maatregelen wilt nemen, kijk dan op de website van uw gemeente of u in aanmerking komt voor subsidie.

BTW-Tarief

Als uw woning ouder is dan twee jaar betaalt u voor een aantal onderhoudswerkzaamheden 9 % btw in plaats van 21 %. Dit geldt voor de volgende werkzaamheden:

  • Schoonmaken
  • Schilderen
  • Behangen
  • Stucwerk

Heeft u plannen voor een onderhoud?

Voor een uitgebreide indruk nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking, kom vrijblijvend langs, bekijk onze portfolio of vraag om de lijst met referenties. Louis Kuiper Bouwservice denkt in elke opzicht met u mee. Heeft u vragen? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.