Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat een nieuw huis kan bouwen, volledig naar uw wensen? Maak dan kennis met Louis Kuiper Bouwservice. Omdat wij werken vanuit basisontwerpen, kunnen wij betaalbaar, snel en zonder nadelige verrassingen achteraf een nieuw droomhuis voor u realiseren. Laat ons weten hoe wij ons basisontwerp volledig mogen aanpassen naar uw wensen. Wij realiseren graag een uniek, nieuw huis dat speciaal voor u gemaakt is!

Voordat we beginnen

Als wij ons basisontwerp naar uw wensen mogen aanpassen, staat uiteraard ook uw budget centraal. Wij luisteren aandachtig naar wat u aangepast wilt hebben en zorgen ervoor dat deze aanpassing binnen uw budget blijft. Daarnaast zoeken we graag voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor de woning die u wilt laten realiseren. Als we uw wensen en de mogelijkheden besproken hebben, overhandigen wij u een schetsontwerp. Deze werken we tijdens onze tweede afspraak verder uit, zodat er een heus bouwplan ontstaat, inclusief een vrijblijvende open begroting.

Van A tot Z

Wij zijn uw partner van A tot Z. Wij realiseren het ontwerp en wij verzorgen de bouw. Ook zijn wij degene die het bouwplan aan de gemeente en de welstand voorleggen. Wij dienen vervolgens de bouwvergunning en bijbehorende rapporten in. Terwijl wij bezig zijn met deze taken, kunt u alvast op zoek naar uw favoriete tegels, sanitair, stenen, etc. Zo kunnen we, als alles goedgekeurd is, direct beginnen aan de bouw van uw gewenste woning. 

Heeft u plannen voor een nieuwe woning?

Voor een uitgebreide indruk nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking, kom vrijblijvend langs, bekijk onze portfolio of vraag om de lijst met referenties. Louis Kuiper Bouwservice denkt in elke opzicht met u mee. Heeft u vragen? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.